"Dealer Tells"-strategin i blackjack

Du har säkert hört talas om korträkning, men det finns nog en god chans att du aldrig har hört talas om en blackjack-strategi som heter "dealer tells". Här berättar vi lite om en strategi som verkligne kan fungera för dig, speciellt om du har testat att räkna kort och vill testa något nytt.

Denna strategi grundar sig på att man kan lista ut vilka kort dealern har beroende på hur han eller hon ser på sitt hålkort. Visst, det är ingen garanti, men du kan utan tvekan öka dina odds genom att använda denna strategi.

Om dealern har ett kort med värde på mellan 2 och 6 så måste de kolla på kortet lite längre. Det är trots allt inte enkelt att lyfta ett kort och direkt se siffran., Så om dealern tar upp kortet och kollar länre, så finns det en stor chans att de har ett lägre kort. Å andra sidan kan sidan se vilka kort som är 7 - ess mycket lättare, så de behöver inte kolla lika noggrant.

Något väldigt viktigt att komma ihåg med denna strategi ärr att vissa dealers mindre troligt kommer att visa hur de tänker eftersom det är deras jobb att dölja detta, och därför kan det ta mycket övning innan du behärskar detta. Du kanske vill besöka ett casino och kolla på dealers ett tag utan att göra satsningar först. Medan du kollar kan du försöka gissa vilka kort som dessa dealers håller i beroende på dina gissningar. När du blir bra på detta kan det vara klokt att börja spela.