Flat Betting i blackjack

Under årens lopp har folk arbetat hårt för att kunna uppfinna metoder för att vinna i blackjack. Självfallet var folk inte tvungna att allbeta allt för hårt för att komma på system som kallas Flat Betting. Detta system är den vanligaste av alla blackjack strategier. Flat betting är lika enkelt som det låter - du satsar samma summa pengar vid varje hand. Eftersom det verkar så enkelt bör vi försöka få reda på lite mer om denna metod för att kunna jämföra den med andra blackjack strategier.

Genom att hålla sig till denna typ av satsning gör du så att det inte blir lika farligt att förlora eftersom du förlorar mindre när du förlorar. Om du jämför detta med Martingale System där spelare dubblar sina satsningar efter varför förlust så förstår du hur mycket pengar du egentligen kan förlora om det går illa. Testa båda strategier genom att spela gratis blackjack online för att få reda på vad jag menar.

En till enorm fördel med Flat Betting är det faktum att det är riktigt enkelt och att man inte måste minnas olika ekvationer eller satsningsmönster. Det är enkelt eftersom det enda man gör är att upprepa samma satsning gång på gång.

Å andra sidan kommer du inte heller att vinna mycket genom att göra detta. Det är detta som är den största nackdelen med Flast Betting. Eftersom dina satsningar aldrig ändras kan du inte kamma hem något som är värt att skryta om. Dessutom är det ganska tråkigt att sitta och göra samma satsning hela tiden. Vem som helst som gör detta blir uttråkad förr eller senare.

I slutändan är det ändå viktigt att vara medveten om att de flesta spelar på detta vis. Det har gjorts studier som bevisar att denna blackjack-strategi är bättre än någon annan strategi, förutom korträkning. Flat Betting är ett system som används för att jämföras med alla andra system. Så testa Flat Betting själv för att få reda på om detta passar dig. Du kan börja med att testa hur det går för dig genom att spela gratis blackjack online.